מכינה עוגות מעוצבות, מארזים מתוקים וכל מיני קינוחים טעימים ומפנקים. אני לא בן אדם שישן הרבה. ככה גדלתי. אצלנו הלכו לישון בשעה שתיים – שלוש ועד היום, יש לילות שאני ישנה בהם שלוש - ארבע שעות'.
לא לענבר, הקונדיטה האלופה שלנו
ענבר אייטלברג, אמא יחידנית לשני ילדים קטנטנים ומתוקים, גרה ברמת גן ועוסקת באפיה ובעיצוב עוגות מאז שנת 2007.
'זה התחיל אצלי עם הטרנד של עוגות בצק סוכר. התלהבתי מהעיצובים הבלתי נגמרים שאפשר להכין, נרשמתי לקורסים, קניתי אביזרים ופינקתי את החברים והמשפחה בעוגות שוות. כשטרנד הזילוף הגיע כמה שנים אחר כך, שוב נכבשתי וממש רציתי לעבור קורס אצל מאיה אלון. בחופשת הלידה עם הבת שלי, זה סוף סוף התאפשר וזה היה השלב שהחלטתי להפוך את התחביב לעסק.
למה החלטת לפתוח עסק אפיה ביתי אם יש לך עיסוק אחר במשרה מלאה?
'כי אני פשוט אוהבת את זה. אני יכולה לשבת שעות בלילות, לאפות, לזלף ולעצב. זה מרגיע אותי. גם הפידבקים שאני מקבלת מהלקוחות מחזקים אותי וגורמים לי לרצות להמשיך וליצור'.
יש היום המון אופות ואופים ביתיים. מה צריך כדי להצליח בתחום?
לדעתי, להשקיע ברשתות החברתיות. ממש לעבוד בזה, לא רק "פעם ב". אני משתדלת לפחות פעם ביום - יומיים להעלות תמונות של דברים שאני מכינה לפייסבוק ולאינסטגרם. זה לא קל, אבל ללא ספק עושה את העבודה. גם שיווק מפה לאוזן ובקבוצות שכונתיות עובד.
מה תגידי למעצבים ולמעצבות צעירים וצעירות שרוצים להשתלב בתחום?
'שזה עניין של סבלנות ושל רצון. אם זה החלום שלכם, לכו ותגשימו אותו!'
מה החלום שלך?
להתפתח בתחום ולהפוך את האפייה לעסק העיקרי שלי.
רוצים ורוצות לפרגן לענבר ולראות את הדברים היפים והטעימים שהיא מכינה?
היכנסו לחנות המקוונת שלה אצלנו באתר והזמינו