האביב מגיע ואתו גם, שפע העלים הירוקים, שמזוהים, כל כך, עם העונה. מקובל לחשוב על סלט ירוק כמנה פשוטה להכנה: Mix של עלים ירוקים בתוך קערה עם רוטב ויניגרט.
הבה ונעשה סדר ו"נאוורר", טיפה, את הידע.
ראשית, לא בכל סלט ירוק יש חסה. הדמיון, אמנם, בולט, אך אם בסלט חסה המוקד הוא עלי החסה, בסלט ירוק, מגוון האפשרויות רחב יותר וכל עשב ירוק, שקיים, מתאים; בצל ירוק, רוקט, תרד, עלי בייבי אפילו, פטרוזיליה וכוסברה וכן, גם עלי חסה.
בעל ניסיון של 14 שנים.
מנחה סדנאות קולינריות חוויתיות בבית הלקוח וכן, לחברות ולארגונים.
המפגשים מתקיימים באופן פרונטאלי או בזוּם
https://www.instagram.com/b.mehalev/